Zunanji Screen roloji - Zunanja Screen senčila

Želite preurediti vaš dom ali pisarno? želite posodobiti vaše zavese ali pa ste se jih naveličali? Svetujemo vam montažo najnovejših senčil – screen rolojev.


  

Zunanji screen roloji
ZUNANJI SCREEN ROLOJI - UPORABA

Vertikalne steklene površine.

 


NARAVNO HLAJENJE IN VARČEVANJE Z ENERGIJO

Zunanja senčila REFLEKSOL pomagajo ohranjati primerno temperaturo v prostorih, ki so izpostavljeni soncu. Hkrati pa roloji Refleksol ® pripomorejo k zmanjšanju uporabe klimatskih naprav in tako tudi k znižanju obratovalnih stroškov stavbe.

 

Zunanji screen roloji

OPTIČNO UDOBJE

Materiali HIGH-T-TEX in Polyscreen, iz katerih so izdelani naši roloji, učinkovito preprečujejo vstopanje svetlobe v prostor in zmanjša kontraste, hkrati pa omogočajo dober pogled navzven.

 


ESTETIKA IN UPORABNOST

Ustrezna senčila izboljšajo videz pročelja. Poleg tega pa se lahko zaradi bogate ponudbe tkanin v različnih barvah in možnosti lakiranja rolo prilagodi kateremukoli okolju. Z namestitvijo senčila Refleksol ® v notranjost stavbe lahko ustvarite popolno zatemnitev, kakršna je v kinodvoranah in predavalnicah. Uporabite lahko tudi vremenski nadzor, ki roloje ščiti pred spreminjajočimi se vremenskimi pogoji.

 

Življenjska doba
ŽIVLJENJSKA DOBA

Čvrsto ogrodje iz aluminija in visoko kakovostne tkanine iz trpežnih poliestrskih vlaken, ki so prekrite s snovjo PVC, zagotavljajo, da bo rolo dolgo služil svojemu namenu.

 

PRIMERNI NAČINI PRITRJEVANJA

Z uporabo aluminijastih konzol boste sistem namestili hitro in preprosto.