Senčila plise za okna – plise zavese, plise žaluzije za okna

Nudimo najkvalitetnejša plise senčila za okna. Plise so idealna rešitev za vse vrst oken, saj so narejena po meri, uporabljajo se lahko kot plise žaluzije ali zavese. Plise zavzamejo zelo malo prostora, saj se senčila plise lahko pritrdijo na steno ali strop.


  

Plise za okna – material in oblika plise zavese


 

Materiali za plise zavese so prvovrstni, iz posebne tkanine, impregnirane z antistatičnim premazom, ki preprečuje nabiranje prahu na plise senčilih. Plise senčila za okna so kakovostna in imajo dolgo življenjsko dobo. Vzorci plise senčil so raznovrstnih barv in prosojnosti.

 

Plise zavese – enostavna senčila za vzdrževanje


 

Plise so najboljša senčila za okna. Plise zavese lahko povsem nadomestijo staromodne zavese, saj je plise zavesa najbolj enostavna za vzdrževanje in pranje. Moderne zavese plise hkrati ponujajo zaščito pred soncem, ter modno dekoracijo vašega doma, saj so plise za okna lahko dekorativne, izolacijske ali zatemnitvene.

 

Plise žaluzije so idealna rešitev tudi za strešna okna


 

Senčila plise se lahko natančno prilegajo vašemu oknu, zato jih lahko uporabite tudi namesto žaluzij. Okvir plise žaluzije se lahko se pritrdi na okensko krilo, zato se bodo plise žaluzije odpirale skupaj z njim. Tkanine, iz katerih so narejene dekorativne zavese plise za okna, so zgubane po tehnologiji, ki omogoča obstojnost pri visokih temperaturah in vlagi. Senčila plise imajo kakovostne fuge, ki se ne izravnajo niti po večletni uporabi.

 

Zakaj plise senčila za okna?


 

Senčila plise za okna zagotavljajo zaščito pred soncem in negorljivost, hkrati pa so plise zavese zelo enostavne za vzdrževanje in čiščenje. Materiali za plise senčila so prvovrstni, zato je življenjska doba plise žaluzije zelo dolga. Raznovrstni vzorci plise senčil omogočajo, da senčila plise zadovoljijo vse vaše funkcionalne in vizualne želje. Plise senčila so idealna za počitniške prikolice, zastekljene balkone, pisarniške in stanovanjske prostore, učilnice. Plise žaluzije ali plise zavese bodo so še posebej primerne za okna posebnih oblik, saj pri nas izdelujemo plise za okna po meri. Plise so idealna senčila za okna. Plise zavese ali plise žaluzije zadovoljijo tudi najzahtevnejše kupce.

Panelne zavese za pridih izjemne elegance Panelne zavese so dekorativne zavese in moderne zavese primerne za zasenčevanje večjih steklenih površin. Panelne zavese dajejo vašemu prostoru pridih elegance. Panelne zavese si lahko izberete v različnih barvah in vzorcih. Blago za zavese je prosojno, polprosojno ali neprosojno. Najprimernejše so kot zavese za dnevno sobo ali kot zavese za spalnico. Panelne zavese za pridih izjemne elegance Panelne zavese so dekorativne zavese in moderne zavese primerne za zasenčevanje večjih steklenih površin. Panelne zavese dajejo vašemu prostoru pridih elegance. Panelne zavese si lahko izberete v različnih barvah in vzorcih. Blago za zavese je prosojno, polprosojno ali neprosojno. Najprimernejše so kot zavese za dnevno sobo ali kot zavese za spalnico. Panelne zavese za pridih izjemne elegance Panelne zavese so dekorativne zavese in moderne zavese primerne za zasenčevanje večjih steklenih površin. Panelne zavese dajejo vašemu prostoru pridih elegance. Panelne zavese si lahko izberete v različnih barvah in vzorcih. Blago za zavese je prosojno, polprosojno ali neprosojno. Najprimernejše so kot zavese za dnevno sobo ali kot zavese za spalnico

 

Senčila plise za okna Rolete Kosec: