Rolete ščitijo naš dom

ALU/ PVC rolete vas obvarujejo pred radovednimi pogledi sosedov, vlomilci in neljubim vremenom. Hkrati vam nudijo dobro protihrupno zaščito, vaši hiši pa dajo povsem nov izgled.


 

Rolete so stare znanke v večini naših domov. Vsi jih dobro poznamo in se zavedamo njihovih prednosti. Z njihovo pomočjo zaščitimo sebe in svoj dom pred neugodnimi vremenskimi vplivi. To je pomembno iz več razlogov. Poleti nas ščitijo pred premočno sončno svetlobo, vročino in ultravijoličnimi žarki, ki lahko škodujejo pohištvu in tudi nam, pozimi pa preprečujejo prekomerno uhajanje toplote in tako skrbijo tudi za naše denarnice. Tudi če potrebujemo spanec sredi belega dne, nam rolete zagotovijo to možnost. Miren spanec omogočajo vsakomur, tudi tistim posameznikom, ki so občutljivi na svetlobo lune ali ulične razsvetljave. Prav tako ne smemo pozabiti, da nam roleta nudi takšno raven zasebnosti, kot si je sami želimo, in nas tako popolnoma zaščiti pred neželenimi pogledi.

 

Podjetje Kosec ponuja na izbiro ALU rolete in PVC rolete v najrazličnejših barvnih odtenkih, ki ne prinašajo le omenjenih koristi, ampak so prijetne tudi na oko.

 

Rolete Kosec Rolete Kosec