Rolete - PVC/ALU rolete

ALU/ PVC rolete vas obvarujejo pred radovednimi pogledi sosedov, vlomilci in neljubim vremenom. Hkrati vam nudijo dobro protihrupno zaščito, vaši hiši pa dajo povsem nov izgled.

 

PVC/ALU rolete
Rolete KOSEC lahko vgradijo rolete že pri gradnji stavbišča. ALU/PVC rolete lahko vgradijo pod nosilno preklado oken ali pa jih dodajo kot nadomestno vgradnjo ali zamenjavo starih z novimi. Pri novogradnjah so okna večkrat nepravilnih oblik. Pri podjetju Rolete KOSEC so pripravljeni tudi na takšne primere. Rolete KOSEC imajo ALU/PVC rolete vseh vrst - da boste oblekli svoje prostore od glave do pete.

 

PVC ROLETE (profil 33mm, 37mm 39 mm in 45mm)


 

Lamele PVC rolet so izdelane iz visoko kvalitetnih plastičnih mas. Notranjost profila lamele je predeljena s pregradnimi stenami. To naredi lamelo PVC rolet trdnejšo in odpornejšo na zunanje vplive. PVC rolete izdelujejo v različnih barvah: bela, limona, svetlo siva, bež, lesno svetla, lesno temna, macesen, rdeča, zelena, čokoladno svetla, čokoladno temna in skoraj črna. 

 

Barvna paletaPVC barve

 

 

 

 

 

 

 

10 razlogov zakaj so PVC rolete prava odločitev:

  • zaščita pred radovednimi pogledi
  • prihranek energije
  • zaščita pred insekti
  • cenovno ugodne
  • enostavna montaža in demontaža
  • varnostna nadgradnja z doplačilom
  • roleta in zaščita proti insektom v enem
  • simulirana prisotnost preko časovnega stikala
  • največje udobje upravljanja preko dalinjskega upravljalca
  • izdelava roletnih skupin

 

PVC rolete ali ALU rolete?

Tako PVC rolete kot tudi ALU rolete imajo svoje prednosti - vsak izdelek svoje. Potrebno je poudariti, da se obe vrsti rolet ponašata z lepim videzom. Če pa vprašate za mnenje strokovnjaka, vam bo na nedvomno priporočil ALU rolete. ALU rolete so namreč odlična vremenska in toplotna zaščita, nudijo zaščito pred radovednimi pogledi in hrupom, vlomilcem pa predstavljajo veliko oviro.

Rolete zagotavljajo do 25% boljšo toplotno izolacijo pozimi. Sončna svetloba se skorja popolnoma odbije od rolet. Dejstvo pa je tudi, da rolete ublažijo zunanji hrup za 10 decibelov.

Zavedati se moramo, da rolete niso samo rolete. Roletne lamele so lahko iz različnih materialov kot so les, aluminij, jeklo ali umetne mase. Kakovost, izvedba in montaža rolet imajo odločilen vpliv na njihovo uporabo. Izjemna rešitev so aluminijaste rolete. Razloga zato je aluminij, ki je optimalna kovina za gradbene izdelke, ki so dnevno izpostavljeni različnim vremenskim vplivom. Poleg tega je aluminij lahka kovina, vendar ima kljub temu visoko trdnost. Priznati moramo, da so okna in rolete iz lesa prav tako lepe. Čeprav je les lep material, je na področju trpežnosti, ekonomičnosti in funkcionalnosti aluminij nepremagljiv. Pri ALU roletnih profilih lahko izbirate med 12 različnimi standardnim barvami. Površina je lakirana in jo ni potrebno ponovno lakirati. ALU rolete so res odlična in ekonomična rešitev.

Delta Base

Delta Base

 

Delta Top

Delta Top

 

Prosigma

Prosigma

 

Več o sistemih vgradnje >>