Izdelava spletne strani

NAROČNIK:  ROLETE KOSEC d.o.o., Mengeš, Domžale

Izdelava slovenskih spletnih strani in aplikacij


Izdelava spletnih strani in aplikacij za Rolete Kosec d.o.o. Mengeš, Domžale je potekala v skladu z načrtom in v sklopu s ceno v ponudbi za izdelavo strani in aplikacij. Izdelava spletnih strani in aplikacij, vedno poteka po načrtu. Najprej se opravi izdelava navigacije spletnih strani, S stranko se dogovorimo o oblikovanju dizajna spletnih strani. Izdelava dizajna spletnih strani je zelo zahteven proces. Stranka se lahko odloči za spletni dizajn strani, ki je unikaten ali pa se izdela spletna stran na podlagi predloge. Izdelava spletnih strani s tem povezanih aplikacij je potekala po predlogi. Cena spletne strani ni smela presegati dogovorjenega zneska.

Vsisi
 
Logotip

Najboljše rolete v mestu najdete v podjetju Rolete Kosec

V podjetju ROLETE KOSEC d.o.o. so mnenja, da je potrebno novim trendom slediti, saj kot proizvajalec senčil želimo da na slovenskem in tujem trgu kupca kar se da najbolje opremimo z našimi proizvodi. Že sama tradicija pa govori, da to delo kar uspešno opravljamo, in trudili se bomo še naprej.

 

Vas zanima SEO optimizacija spletnih strani ali izdelava spletnih strani?

Več o poteku optimizacije spletnih strani si lahko preberete na naši strani Spletni donos. Tam lahko izveste več informacij tudi o izdelavi spletnih straneh.

VSISI, spletni marketing, d.o.o.

Šmartinska cesta 134A
1000 Ljubljana

www.spletnidonos.si
www.internetni-marketing.si

E-mail: info@vsi.si
Tel: 05 907 59 28

 

Vsebine na teh spletnih straneh so avtorsko zaščitene.

 

 

Kuhinje ErjavecEVJ ElektropromSensePlexiArtFitnessCoffeeLimaks

Izstopite iz sivine povprečja.

Povejte nam o željah vašega projekta.